Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Mindervaliden

Mindervalide? FC Twente is voor iedereen 

Voetbal is voor iedereen, zo ook voor mindervaliden. In De Grolsch Veste zijn een 3-tal rolstoelplatforms, waar veelal seizoenkaarthouders zitten. Voor elke wedstrijd zijn er een paar mindervalide plekken beschikbaar voor de losse kaartverkoop. 

Hoe kan ik als mindervalide een thuiswedstrijd bezoeken?

Bij elke thuiswedstrijd zijn er een aantal mindervalide plekken beschikbaar op de rolstoelplatforms. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.

Hoe kan ik als mindervalide een uitwedstrijd bezoeken? 

Bij uitwedstrijden van FC Twente stelt de tegenstander een aantal plekken mindervalide plekken beschikbaar aan mindervalide supporters van FC Twente. Wil je hier gebruik van maken? Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.

Als mindervalide een seizoenkaart 

Het is mogelijk om als mindervalide een seizoenkaart op een rolstoelplatform te hebben. Door de grote vraag hiervoor is het niet mogelijk dat u gelijk het aankomende seizoen geplaatst kan worden. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.