Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Rondleidingen

Naar levendige FC Twente-anekdotes luisteren, een kijkje nemen in de kleedkamer, de clubhistorie beleven in het FC Twente museum en zelf achter de persconferentie tafel zitten; het kan allemaal bij FC Twente! Onze rondleiders nemen je mee en laten je alles zien! 

Hoofdafbeelding stadiontour collage

Inlooptours in de schoolvakanties

Wanneer u met 1 tot 10 personen een rondleiding wilt door De Grolsch Veste, kunt u gebruikmaken van de inlooptours. U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden en wordt dan op het gewenste tijdstip ingedeeld in een grotere groep voor een rondleiding. De inlooptour duurt circa anderhalf uur. Er is een mogelijke uitloop van een half uur. Gedurende de tour wordt er rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM.

Meer info >

Stadiontour / Groepsarrangementen in De Grolsch Veste 

Een uniek kijkje in De Grolsch Veste nemen? Met de stadiontour kan het! Ongeveer 90 minuten lang kom je in alle hoeken en gaten van het stadion, waaronder het FC Twente museum. Voor groepen van 10 personen is er het groepsarrangement. 

Meer weten?  Reserveer nu

Je kinderfeestje vieren in het stadion! 

Een FC Twente Kidsparty in De Grolsch Veste is d√© kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Je bent dichterbij je helden bij een bezoek aan de 'Wall of Fame' en je proeft de sfeer in het stadion door plaats te nemen op de tribune. Ervaar hoe het is om door de spelerstunnel te lopen en bezoek de kleedkamer van het eerste elftal. De jarige wordt in het zonnetje gezet en uiteraard gaat niemand met lege handen naar huis! 

Meer weten?  Reserveer nu

Uw zakelijke evenement uitbreiden met een rondleiding? 

Als onderdeel van uw evenement in De Grolsch Veste is het mogelijk een stadiontour toe te voegen aan uw programma. Uiteraard kunt u een stadiontour uitbreiden met diverse cateringmogelijkheden. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

Meer weten?  Reserveer nu