Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Voetbalacademie

Bereik honderden gezinnen op het trainingscomplex van FC Twente en Heracles

Iedere week betreden honderden voetballertjes en ouders de FC Twente/Heracles Voetbalacademie op het trainingscomplex in Hengelo. FC Twente en Heracles bieden u de mogelijkheid om uw naamsbekendheid onder deze specifieke doelgroep te vergroten en tegelijkertijd de doorstroom van talenten te ondersteunen.

Tg 1

Exposuremogelijkheden FC Twente/Heracles Voetbalacademie

Nabij het FBK stadion hebben FC Twente en Heracles vijf verschillende velden tot hun beschikking met diverse vaste boardingposities. Uiteraard bepaald u de locatie en de animatie, wij zorgen er uiteindelijk voor dat uw boodschap de doelgroep bereikt.

Algemene informatie

De FC Twente/Heracles Voetbalacademie heeft op dit moment het maximum van 4 sterren toegekend gekregen van de KNVB. Middels sponsoring ondersteunt u de Voetbalacademie en draagt u bij aan de doorstroom van talenten naar het eerste elftal.

Voordelen

  • Sponsorbord langs het speelveld op het trainingscentrum in Hengelo
  • Naamsvermelding op het jeugdsponsorbord
  • Naamsvermelding op FC Twente.nl

Uw naamsbekendheid vergroten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in en een van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Adverteren bij de FC Twente/Heracles Voetbalacademie

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen voor het adverteren bij de Voetbalacademie van FC Twente en Heracles.
*= verplicht.