Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Skyboxen

Voordelen van een skybox bij FC Twente

Bij FC Twente hebben we 55 verschillende skyboxen met een oppervlakte variërend van 30 tot 150m2. Uw netwerk optimaliseren in uw eigen VIP-ruimte in De Grolsch Veste? Met een skybox beschikt u over een eigen luxe hospitality ruimte, die u volledig naar eigen wens kunt inrichten.

Wilt u éénmalig gebruik maken van een skybox bij een thuiswedstrijd? Bekijk dan hier de opties.

Skybox

Relaties in de watten leggen

Op het terras van iedere skybox bevinden zich 12 tot en met 35 luxe Business Seats. Deze seats zorgen ervoor dat u en uw relaties op geheel persoonlijke wijze en in alle rust worden ontvangen in een sfeervolle VIP-omgeving. De catering is op maat leverbaar, van een eenvoudig borrelgarnituur tot een uitgebreid dinerbuffet in Bistro De Veste.

FC Twente skybox als tweede kantoor

Een skybox bij FC Twente biedt u toegang tot alle thuiswedstrijden in De Grolsch Veste en is eventueel op niet-wedstrijddagen ook tot uw beschikking. Een FC Twente skybox is per seizoen of voor een langere periode te huur.  

Redenen om een skybox bij FC Twente af te nemen

  • Uw eigen skybox voor u en uw relaties
  • Toegang tot overige business ruimtes
  • De beste parkeerplekken nabij het stadion
  • Catering op maat leverbaar
  • De meest luxe Business Seats tot en met 35 personen
  • Skybox ook op niet-wedstrijddagen inzetbaar
  • Mogelijkheid tot eigen inrichting

Uw eigen skybox?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in en onze sponsormanager Marco Behrens neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Skybox

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen voor onze skyboxen. 
*= verplicht.