Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Bistro De Veste

De beste voorbereiding op een thuiswedstrijd

FC Twente biedt u de mogelijkheid om voorafgaand aan een thuiswedstrijd culinair te genieten in Restaurant De Veste. In een gemoedelijke en zakelijke sfeer heten wij u en uw gasten van harte welkom. Ontwijk de drukte rondom wedstrijden en leef in ons restaurant ontspannen toe naar de aftrap.

Restaurant%20de%20veste

Schuif aan in De Grolsch Veste

Waan u aan de keukentafel van FC Twente. Elke thuiswedstrijd bereiden onze chef-koks de heerlijkste gerechten voor u, tot stand gekomen uit de meest verfijnde seizoensgebonden streekproducten. Geniet van een diverse maaltijd met luxe delicatessen in een sfeervolle ambiance!

Het Buffet: aan úw warming-up zal het niet liggen!

Tijdens het buffet serveren onze koks vanaf een uitgiftepunt de meest verfijnde seizoensgebonden gerechten. Het buffet bestaat uit diverse warme en koude gerechten waarbij de dranken inbegrepen zijn.

“De diverse keuzes welke geboden worden voorafgaand aan een wedstrijd zijn groot en van een zeer goed niveau. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en de kwaliteit van dit concept staat inmiddels buiten kijf, dit is voor een ieder aan te raden. Een uitgelezen mogelijkheid om te genieten voorafgaand aan de wedstrijd.” aldus Willy Sannemann.

Diner op sterrenniveau in Cook & Play

Wilt u uw gasten in de watten leggen? In ons Cook & Play restaurant serveren wij vanaf heden een uitgebreid 3-gangenmenu. Iedere wedstrijd genieten van een wisselend menu met heerlijke gerechten in een sfeervolle en culinaire ambiance! 

Sponsor Hubbert Ummels van Mise en Place is uitermate tevreden: “Cook & Play is een warme deken van gastvrijheid, waar het verbinden van netwerken vanzelf ontstaat. Door een hoogwaardig restaurant concept waant onze gast zich in een heuse sterrenomgeving.”

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer